بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

مشهد در برابر بروز سیل به نقطه ایمنی کامل رسیده است | تکمیل طرح احداث خاکریز و کانال در ارتفاعات جنوبی شهر

  • کد خبر: ۳۲۴۰۰۸
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
مشهد در برابر بروز سیل به نقطه ایمنی کامل رسیده است | تکمیل طرح احداث خاکریز و کانال در ارتفاعات جنوبی شهر
مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری تأسیسات شهرداری مشهد گفت: طرح ایجاد خاکریز و کانال در ارتفاعات جنوبی مشهد از جمله اقداماتی است که شاید پیش چشم شهروندان نباشد، اما باعث شد تا ۷۲ ساعت بارندگی مداوم در روز‌های اخیر، منجر به بروز سیل و آب‌گرفتگی جدی معابر نشود.

بهنام خیاط در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به اینکه در جریان بارندگی‌های مداوم اخیر در مشهدالرضا(ع) حتی یک مورد آب‌گرفتگی معابر به ستاد مدیریت بحران گزارش نشد، اظهار کرد: اقدامات متنوع و مختلفی در دستورکار بوده تا پس از تجربه تلخ سیل بهار ۱۴۰۳، نقاط آسیب‌پذیر شهر دربرابر سیل و آب‌گرفتگی از نظر مهندسی اصلاح شود. پس از آنکه به سیل سال گذشته توسط دست‌اندرکاران ستاد مدیریت بحران رسیدگی شد، طرح مطالعاتی ویژه‌ای آغاز شد تا دلایل بروز چالش در حوزه پیشگیری از وقوع سیل و آب‌گرفتگی از نظر کارشناسی بررسی شود و سرنخ‌هایی که به دست آمد، در اقدامات بعدی دنبال شد.

وی افزود: یکی از اقدامات بسیار مهمی که ما دستاورد‌های آن را در ۷۲ ساعت بارندگی مداوم اخیر مشاهده کردیم، اصلاح هندسی ۴۳ نقطه از تقاطع‌های هم‌سطح و غیرهم‌سطح، بزرگراه‌ها و حتی معابر فرعی از نظر شیب‌بندی، ایجاد جوی‌های هدایت و البته مخرج رواناب بود. علاوه بر این در پروژه‌هایی هم که از نظر عمرانی تکمیل می‌شد و به بهره‌برداری می‌رسید، پیوست پیشگیری از آب‌گرفتگی و نگهداشت رواناب به‌طور جدی موردتوجه قرار داشت و بر‌همین‌اساس از پارکینگ توحید و هشت‌آباد گرفته تا میدان انقلاب و تقاطع غیرهم‌سطح قمر بنی‌هاشم(ع)، همه این پروژه‌ها با زیرساخت هدایت رواناب دردسترس مردم قرار گرفتند.

مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری تأسیسات شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: از صبح روز دوشنبه که بارندگی‌ها آغاز شد، بیش از ۷۲ ساعت یعنی تا بامداد روز پنجشنبه، بارندگی‌ها به شکل فراگیر باران و در برخی نقاط حتی برف ادامه داشت؛ اما به جز آب‌‌گرفتگی‌های جزئی در معابر فرعی که توسط پاکبانان برطرف شد، حتی یک مورد گزارش آب‌گرفتگی جدی در سطح شهر به مرکز پیام شهرداری مشهد مخابره نشد.

وی ادامه داد: برای دستیابی به این نقطه و ایمن‌سازی کلان‌شهری به وسعت مشهد، مدیریت شهری مدت‌هاست اقداماتی را در دستورکار دارد که شاید بسیاری از آن‌ها پیش چشم شهروندان محسوس نبوده است. طرح ایجاد خاکریز و کانال در ارتفاعات جنوب و جنوب‌غربی مشهد که در قالب دو پروژه بزرگ آبخیزداری انجام شد، شرایطی را ایجاد کرد تا دیگر همچون سیل تلخ سال ۱۴۰۳، خیابان شهید ناصری و معابر مشابه آن همچون کانال انتقال آب عمل نکند و از نقاط بالادست، شرایط شکل‌گیری سیل از اساس وجود نداشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->